If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги, предстои ми ремонт по ходовата част на автомобила, който е Алфа 156 2.4 jtd. Моля за насока, къде в страната извършват рециклиране на шарнири, важно е също фирмата да работи с куриер, тъй като живея в гр. Лом.
Здравейте колеги, предстои ми ремонт по ходовата част на автомобила, който е Алфа 156 2.4 jtd. Моля за насока, къде в страната извършват рециклиране на шарнири, важно е също фирмата да работи с куриер, тъй като живея в гр. Лом.
Що не можеш ли да си купиш нови носачи..а ще се правиш на бай Ганьо !За мен това да рециклираш шарнирите си е чиста малоумница.Не знам после как ще си спокоен.че тези шарнири няма те подведат някаде
Влез в този сайт и разгледай. Има горни носачи на TRW на много прилична цена, сигурно и долните ще са на по-ниска. Аз си купих за моята от там и съм адски доволен. Тука ми го продават за 140лв./бр., даже на места за 170лв. А там двата с доставката ти сядат 180-185лв.
Що не можеш ли да си купиш нови носачи..а ще се правиш на бай Ганьо !За мен това да рециклираш шарнирите си е чиста малоумница.Не знам после как ще си спокоен.че тези шарнири няма те подведат някаде
Качествения рециклаж е много по-добро решение от евтин нов носач. Сравни ги ако ти попадне и ще разбереш защо. А и не сме само ние с проблемни носачи, прочети по форумите на други марки, които ползват носачи с несменяем шарнир, там също са стигнали до това заключение.
След 8 години с тази марка , мога да потвърдя , че освен нов носач друго решение няма. Сменяш с нови и забравяш. Иначе .... през 10к ще правиш окачване и все нещо ще тропа.
Качествения рециклаж е много по-добро решение от евтин нов носач. Сравни ги ако ти попадне и ще разбереш защо. А и не сме само ние с проблемни носачи, прочети по форумите на други марки, които ползват носачи с несменяем шарнир, там също са стигнали до това заключение.
Да, но само когато имаш възможност през няколко месеца да ги сваляш и да ги гресираш с морска грес, щото така почват да скърцат, че може да събудят умрял. Ако беше толкова по-добре, от завода щяха да излизат полиуретанови.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
Колегата говори за рециклиране на шарнир, а не за смяна с полиуретанови тампони.
И да. Качественият рециклаж е по-добро решение, макар и понякога да излиза на цена на цял евтин носач. 9 години карам Либра и пробвах китайски носачи и TRW. Никой шарнир не изкара колкото рециклирания.
Кое не се разбра пак ......от заглавието още става ясно какво го интересува човека.Веднага почват едни...кой от къде,какви нови си е купил и какви са глупаци каращите с рециклирани.
Той може за шарнир на биалетките да се интересува...примерно.
Колега undy, радвам се, че ме изпревари... Да, написах, че ме интересува къде рециклират, радвам се, че има толкова много хора, които са готови да дадат своето мнение, но в крайна сметка решението е мое. Благодаря на всички за дадените отговори!
"Фирмата се занимава професионално от 1990 година.
Със ремонтиране - рециклиране на шарнирни болтове,носачи и алуминиеви носачи,накрайници кормилни щанги.Ремонта се извършва като се отваря шарнирния болт при капачката раз-капсулова,шлайфа лъска полира се сферата на сферичният болта и се събира с нови ремонтен размер втулки - чашки които се изработват отливат предварително с шприц машина за пластмасови изделия във специални матрици,затваря се шарнирният болт като се капсулова с машина. Както е оригиналната технология на заводите производители на шарнирни болтове.Пробег от 60000-100000км.Не може да се ремонтира на Audi и Passat долен преден носач с двата тампона и долен носач на alfa 147,156,159,166 Защото шарнира се затваря капсулова от предната страна на шарнира при маншона и няма капсулована капачка от задната страна на шарнира и всички болтове които се затварят по този начин и нямат капсулована капачка от задната страна на шарнира. Болт който е излязъл или почти излязъл от корпуса на шарнира не се ремонтира.Не ремонтираме и болтове който са ремонтирани от други колеги .Работим и със куриери.Фирмата се намира само в гр.Казанлък нямаме други офиси.""
Не правят долни а и не знам кой може !А за горни и биалетки както се изказа един "умник" няма смисъл да се занимаваш !Щото освен шарнир имат и тампони тези носачи а с сигурност преди шарнира са заминали тампоните
Не знам дали е в стила на бай ганьо но аз карам вече 60 000 км с рециклирани горни и долни носачи. Тампоните са сменени от мен с турски и не съм чул някой от тях да е скръцнал до сега, а и колата е 156 с 2,4 jtd мотора. За мен това си беше чиста проба любопитство но останах доволен, но бих правил тази процедура по един път на носач после нов пак.
Долен ляв носач ми го рециклира една пияница ,сложи му гайка и стана бетон,при мен изкара павече от 20к и така продадох колата.Имам два долни,също рециклирани от Ники....та май може.
Comment